CD&V Vlaams-Brabant trapt campagne af op de fiets

6 September 2018

CD&V Vlaams-Brabant trapt campagne af op de fiets

 

Vlaams-Brabant is een fietsprovincie en daar is CD&V trots op. De provinciale campagne richting 14 oktober gaat voor CD&V dan ook over maximale investeringen in veilig fietsverkeer en –toerisme.

Tom Dehaene: “En de komende zes jaar zetten we dat werk met veel plezier verder. Wij realiseren 100km fietssnelweg, laadpalen voor elektrische fietsen en fietsdeelsystemen.”

Met volle inzet voor veilig en comfortabel fietsen in de provincie werd deze ochtend dan ook de gepaste aftrap gegeven met een fietsactie. Lijsttrekkers Monique Swinnen en Tom Dehaene, lijstduwer Koen Geens en vele andere provinciale kandidaten sprongen op de fiets. Burgemeester Chris Taes zorgde in Everberg voor een sportieve ontvangst.

Koen Geens: “Onze kinderen verdienen een veilige omgeving om in op te groeien en naar school te gaan. CD&V Vlaams-Brabant maakt er dan ook met recht en reden een speerpunt van. Daarom zet ik met veel enthousiasme als lijstduwer mijn schouders onder deze groep ervaren politici en enthousiaste jongeren. Een keuze voor CD&V is een keuze voor onze provincie waar het goed wonen, leven en werken is. ”

De andere speerpunten voor CD&V Vlaams-Brabant zijn:

-        Woningen op maat in een veilige buurt
-        Slim waterbeheer
-        Lokaal innovatief ondernemen en klimaatbeleid
-        Betere zorg en meer levenskwaliteit

Enkele foto’s vindt u via deze link: https://we.tl/t-MI9qWfXGFZ

 

Tweets

Laatste foto's