CD&V on tour in Kampenhout

6 September 2012

CD&V on tour in Kampenhout

 

 

Op donderdag 6 september meet de autoploeg met lijsttrekker voor het district Vilvoorde Tom Dehaene en Kampenhouts lijsttrekker Kris Leaerts zich tegen de ploeg op de fiets met Kamerlid en burgemeester van Gooik Michel Doomst, burgemeester Jean Meeus en schepen Stefan Peremans met aansluitend de uitreiking van de accolade-award. De award wordt overhandigd door Michel Doomst en Tom Dehaene.

In de laatste 7 weken van de lokale verkiezingen reikt CD&V aan 49 innovatieve projecten of vernieuwende realisaties een accolade-award uit. Want CD&V juicht initiatief, daadkracht en resultaten op lokaal vlak toe. Deze award is gekoppeld aan één van onze 7 lokale prioriteiten. De eerste week van september ligt de aandacht op ‘Veilig verkeer in beweging’.
 
Doorlopende straten
 
Op donderdag 6 september reikt CD&V een award uit aan de burgemeester van Kampenhout Jean Meeus, schepen Stefan Peremans en de gehele ploeg van CD&V Kampenhout voor het concept van door- en doodlopende wegen. Het project ‘doorlopende straten’zorgt ervoor dat het netwerk van voet- en buurtwegen meer gebruikt wordt. Door het aanbrengen van een sticker op het verkeersbord, maak je van een doodlopende straat een DOORlopende straat. Zo weet de zachte weggebruiker dat er toegang is tot een veiligere doorsteek. En de auto weet dat hij een ommekeer moet maken. Voetgangers en fietsers kunnen hierdoor een veiliger en aangenamer traject kiezen. Bedoeling is de inwoners van Kampenhout meer te doen wandelen of fietsen. Het is een opwaardering van vele voetpaden en buurtwegen. Kampenhout is 80 trage wegen rijk.
 
CD&V Kampenhout toont met de realisatie van dit project dat de partij werkt aan een warme en leefbare samenleving waar iedereen zich thuis voelt en waar mensen zich veilig kunnen bewegen. Daarom verdient deze ploeg de accolade-award.

Tags: 

Tweets

Laatste foto's