Provincie lanceert ‘Bier van hier-box’ en nieuwe verrassingsbox met streekproducten

10 February 2021

Provincie lanceert ‘Bier van hier-box’ en nieuwe verrassingsbox met streekproducten

 

“Met de feestdagen hebben we voor de eerste keer de verrassingsboxen gelanceerd. Door het grote succes, hebben we besloten om op verschillende momenten telkens nieuwe boxen te lanceren. Vlaams-Brabant is de bier-provincie bij uitstek. De streekbieren zijn aan een grote enorme opmars bezig", zegt Paul Vleminckx, voorzitter vzw Streekproducten Vlaams-Brabant.

De vzw Streekproducten Vlaams-Brabant heeft 55 leden die bier produceren. Meer en meer mensen willen genieten van bier en nieuwe smaken ontdekken. Daarom lanceren ze de 'Bier van hier-box', een box met 9 verschillende streekbieren.

"Het coronavirus zorgt er nog steeds voor dat we leuke manieren zoeken om elkaar te verrassen en blij te maken. Hoe leuk is het niet om iemand onverwacht blij te maken als de deurbel gaat? Men doet de deur open en ziet de postbode staan met een pakje. Met doet de box open en ontdekt een variatie van straffe producten. Deze keer met extra zoete verrassingen, een pittige smaakmaker en een pakje zwart goud", zegt Tom Dehaene, gedeputeerde voor streekproducten. "Dat is onze nieuwe verrassingsbox".

Voor de boxen wordt er samengewerkt met maatwerkbedrijf IJsedal uit Overijse. Als modern en professioneel maatwerkbedrijf biedt zij interessante kansen aan werknemers met een arbeidsbeperking.  Ze pakken elke box netjes in en geven elke middag de bestelde pakketjes mee met de postbode.

De boxen zijn ook milieuvriendelijk. Ze worden lokaal geproduceerd. Het opvulmateriaal is op zetmeelbasis en is 100% biologisch afbreekbaar. 

“Onze boxen zijn de ideale manier om de meest authentieke smaken van onze streek te leren kennen. Bovendien staat er met Valentijn een mooie gelegenheid voor de deur om een origineel cadeau te schenken. Verras je geliefde met een straffe box uit Vlaams-Brabant en voeg er een gepersonaliseerde boodschap aan toe”, besluiten Tom Dehaene en  Paul Vleminckx. 

Meer info en bestellen: www.straffestreekbox.be

Tweets

Laatste foto's