1.000ste woning via Vlabinvest

29 mei 2018

1.000ste woning via Vlabinvest

 

Recent werden 18 koopwoningen en 9 huurwoningen van het project ‘Heuvelpark’ in Halle opgeleverd.
‘En daarmee staat de teller van de woningen waarin we met Vlabinvest participeren ondertussen op 1.000’, zegt een fiere gedeputeerde Tom Dehaene. ‘Vlabinvest heeft tot nu toe reeds 499 woningen zelf gefinancierd’.
 
Vlabinvest, het Agentschap voor Woon- en Zorginfrastructuurbeleid voor Vlaams-Brabant, realiseert woonprojecten met een sociaal karakter en zorgt voor de uitbouw van voorzieningen om het Vlaams karakter en een hoogwaardige woonkwaliteit in haar werkingsgebied te behouden of te bevorderen.
 Het werkingsgebied omvat de 35 gemeenten van het arrondissement Halle-Vilvoorde en 4 gemeenten uit het arrondissement Leuven: Bertem, Kortenberg, Huldenberg en Tervuren.

Vlabinvest bouwt een strategische grondvoorraad op door betaalbare bouwgronden van voldoende grootte aan te kopen. Deze gronden worden dan gebruikt voor woonprojecten.

Vlabinvest zorgt voor de financiering van de bouw van de Vlabinvest-woningen, bestemd voor verkoop of huur.

De prijzen van de koopwoningen in het Halse Heuvelpark variëren van 207.000 tot 273.000 euro (inclusief registratierechten en BTW) en de 9 huurwoningen, waarvan er nog 4 beschikbaar zijn, worden verhuurd aan 700 en 750 euro.

Tweets

Laatste foto's

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.