Nieuwe sporthal PIVO in gebruik

5 januari 2017

Nieuwe sporthal PIVO in gebruik

 

‘Om onze leerlingen van de politie- en brandweerschool zo goed mogelijk voor te bereiden op hun job was er nood aan een nieuwe locatie voor trainingen en aan extra klaslokalen’, zegt Tom Dehaene, gedeputeerde voor PIVO. ‘Daarom zijn we blij dat de nieuwe sporthal er zo snel staat en nu in gebruik genomen kan worden’.

Deze sporthal zal overdag gebruikt worden voor de lessen en trainingen van de politieschool, het opleidingscentrum van de brandweer en een aantal gemeentelijke scholen. ’s Avonds zullen de gemeentelijke sportclubs de sporthal kunnen gebruiken. Ook de plaatselijke voetbalclub FC Relegem kan over bijkomende infrastructuur beschikken.
Dankzij onze overeenkomst met de provincie kunnen onze sportverenigingen en scholen gebruik maken van de nieuwe sporthal.

Op vrijdag 6 januari geven gedeputeerde Tom Dehaene, burgemeester Koen Van Elsen en Rik De Baerdemaeker, provincieraadslid en schepen van sport, uitleg over de bouw en het gebruik van de nieuwe sporthal. Daarna is er een rondleiding in het gebouw.

Tweets

Laatste foto's

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.